Kaup saadetakse teele 24 tunni jooksul!

4,59 

Laos

  • Saadame paki teele 24 tunni jooksul
  • Kiire ja mugav maksmine läbi panga
  • Tasuta transport alates 35€
  • Jätkusuutlik ja teadlik valik

Agar-agar on taimne tarretusaine, mis on saadud punavetikatest. See aine on vegan köögis leidnud koha kui populaarne alternatiiv loomsetele želatiinidele. Veganitele, kes soovivad vältida loomseid tooteid, on agar-agar mitmekülgne ja tõhus viis toidu tarretamiseks.

Erinevalt želatiinist, mis on valmistatud loomsetest kollageenidest, saadakse agar-agar punavetikatest, eriti Gelidiumi ja Gracilaria perekonna liikidest. Neid vetikaid kasvatatakse peamiselt Aasia riikides, kuid ka mujal maailmas.

Agar-agaril on tähelepanuväärne omadus tarretuda toatemperatuuril, muutes selle äärmiselt tõhusaks paksendaja- ja tarretusaineks. Seda kasutatakse laialdaselt magustoitude, tarretiste, pudingite, mooside ja muude maiustuste valmistamisel. Lisaks leiab agar-agar kasutust ka soolastes roogades.

 

Annustamine:

1 kuhjaga teelusikatäis (3,5 g) vastab umbes 6 želatiinilehele ja tarretab 500 ml vedelikku. Kohanda annust vastavalt soovitud tugevusele.

Valmistamine soojadele roogadele:
Sega 3,5 g agar-agarit 100 ml vedelikuga ühtlaseks massiks. Seejärel sega ülejäänud vedelikku ja keeda tasasel tulel 2 minutit segades. Lase külmkapis tarretuda 3 tundi.

Valmistamine külmadele roogadele:
Sega 3,5 g agar-agarit 100 ml vedelikuga ühtlaseks ja keeda tasasel tulel 1 minut, segades. Lase veidi jahtuda, seejärel lisa järk-järgult külmad koostisosad ja sega läbi. Lase külmkapis tarretuda 3 tundi.

Kaal

30g

Koostisosad

Agar-Agar* (E406).
(* = sertifitseeritud orgaaniline)

Toitumisalane teave

100g kohta: energiasisaldus 186kcal, rasvad 0,6g millest küllastunud 0,2g, süsivesikud 2,2g millest suhkrud <0,5g, valku <0,5g, soola 0,18g

Päritolumaa

Saksamaa

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Arvustust saavad kirjutada ainult need sisseloginud kasutajad, kes on antud toote ostnud.