Valmista hõrk ja kohev banaanileib vaid mõne minutiga Bett’r maheda banaanileiva seguga – tervislik ja süümepiinadeta maius kogu perele. Segu on 100% vegan ja gluteenivaba, valmistatud hoolikalt valitud mahetoorainest ilma kunstlike lisaainete ja rafineeritud suhkruta.
- mahe ja looduslik koostis
- gluteenivaba ja 100% vegan
- ei sisalda rafineeritud suhkrut ega kunstlikke lisaaineid
- looduslik magusus kookossuhkrust
- lihtne ja kiire valmistada – värske banaanileib vähem kui tunniga
Valmistamine:
Kuumuta ahi 165°C-ni (pöördõhuga) või 180–185°C-ni (ilma pöördõhuta).
Määri leivavorm (10×20 cm või max 12×24 cm) õliga või kata küpsetuspaberiga.
Koori ja purusta 210 g (u 2 keskmist) küpset banaani kausis kahvliga.
Lisa 15 ml taimset piima või vett ning 30 ml õli või sulatatud taimset võid.
Vala juurde kogu Bett’r banaanileiva segu ja sega ühtlaseks tainaks.
Kalla tainas vormi ja küpseta 50–60 minutit, kuni keskele torgatud tikuke tuleb puhtana välja.
Lase leival vormis 10 minutit jahtuda, seejärel tõsta välja ja lase täielikult jahtuda.
Naudi mahedalt magusat, mahlast ja koduse maitsega banaanileiba hommikuks, vahepalaks või magustoiduks!
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.