Kas igatsed maasikapudingi maitset? Bett’r maasikapudingi seguga saad valmistada tervisliku ja vastupandamatult puuviljase maitsega kreemi vaid minutiga.
Retsept ei sisalda gluteeni ega kunstlikke maitseaineid, vaid ainult mõned hoolikalt valitud koostisosad. Puuviljase maitse ja aroomi annab looduslik maasikapulber, mis muudab selle toote täiesti naturaalseks ja ideaalne valik kõigile magusasõpradele. Bett’r pudingisegud on magustamata, et saaksid lisada just endale meelepärase magustaja. Soovitame kasutada agaavisiirupit, kookossuhkrut, erütritooli, muscovado suhkrut, datlipulbrit või muid alternatiive.
Valmistamiseks vajad (1 portsjon):
- 10g pudingusegu (1 kuhjaga supilusikatäis)
- Vedelik vastavalt eelistusele (piim, taimne jook või vesi) – 100ml tihkema tekstuuri jaoks või 150ml kergema kreemja tekstuuri jaoks
- Magustaja valik (nt agaavisiirup, kookossuhkur, erütritool, muscovado suhkur, datlipulber jne)
Valmistamisjuhend:
- Vala umbes 20ml vedelikku kaussi ja lisa pudingusegu. Sega hästi, kuni segu on vedelikus lahustunud.
- Vala ülejäänud vedelik potti, lisa soovitud kogus magustajat ja kuumuta keemiseni, kuni magustaja on lahustunud.
- Alanda kuumust. Lisa lahustatud segu peene joana kuumale vedelikule ja sega pidevalt, kuni segu pakseneb.
- Vala valmis puding magustoidukaussi ja naudi seda kas kuumalt või külmalt. Võid seda kasutada ka omatehtud koogi valmistamiseks.
Omadused:
- Vegan
- Gluteenivaba
- 100% mahetoodang
- Magustamata
- 20 portsjonit
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.