Gluteenivaba küpsetussegu maitsvate juustukoogi-browniede valmistamiseks. Valmistatud mahepõllumajanduse koostisosadest ning järgides vegan retsepti. Täiuslik valik lihtsaks küpsetamiseks!
Magus nauding – 100% vegan, 100% maitsev! Biovegan küpsetussegu on mahe, vegan ja gluteenivaba. Pole vahet, kas oled küpsetamises kogenud või alles alustad, see segu toob sinuni järgmise magusa hetke. Cheesecake Brownies on uue põlvkonna brownied mida on lihtne valmistada.
Valmistamine:
Vajaminevad koostisosad:
- Juustukoogi-brownie küpsetussegu
- 150 ml sojapiima
- 80 g pehmet võid või margariini
- 400 g soja-kohupiima või jogurtit
- Küpsetusvorm või ahjukindel nõu (20 x 20 cm)
- Käemikser vispliga
Valmistamine:
- Kuumuta tavaline ahi 170 °C-ni või pöördõhuahi 150 °C-ni ja määri küpsetusvorm hoolikalt rasvaga. Soovi korral võid lisada ka kihi jahu.
- Lisa kaussi küpsetussegu, sojpiim ja või (või margariin). Sega käemikseriga keskmisel kiirusel, kuni saad ühtlase segu (umbes 1 minut). Laota segu ühtlaselt küpsetusvormi.
- Teises kausis sega küpsetussegu soja-kohupiima või jogurtiga. Kasuta käemikserit madalaimal kiirusel, kuni saad ühtlase segu. Laota see brownie tainale ja keeruta kahvliga mõlemad segud läbi.
- Küpseta browniesid ahju keskosas umbes 50 minutit.
- Lase jahtuda vormis. Kui jahtunud, lõika ettevaatlikult tükkideks ja tõsta vormist välja.
Märkus: Jälgi küpsetusaega! Pikem küpsetusaeg muudab koogid kuivemaks. Paksuseinalised ahjukindlad nõud (klaas, keraamika jne) võivad küpsetusaega mõjutada.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.