Clearspringi mahedad udon nuudlid on toitvad, mitmekülgsed ja valmistatud kolmanda põlvkonna käsitöömeistri poolt. Nuudlid on aeglaselt kuivatatud, et anda neile kindel tekstuur, tuntud kui koshi. Sobivad aastaringselt nii kuumades puljongites, vokiroogades kui ka nuudlisalatites.
Mis teeb need eriliseks:
- Traditsiooniliselt aeglaselt kuivatatud orgaanilised nuudlid Jaapanist, kuivatatud madalal temperatuuril, mitte kunstlikult 60-80 kraadi juures.
- Valmistatud rullimise ja lõikamise meetodil, mitte tavapärase pressimise meetodil.
- Kindlad ja siledad nuudlid, mitmekülgsed ja rahuldustpakkuvad.
- Valmivad 10 minutiga.
Valmistamine:
Valmistamiseks keeda 2L vett, lisa nuudlid (100g portsjoni kohta) ja sega. Hauta 10 minutit, seejärel loputa lühidalt külma vee all. Serveeri aastaringselt kuumades puljongites, vokiroogades või külmalt koos kastmega.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.