Avasta autentsed Ricefield Aasia Vermicelli riisinuudlid! Õrnad, kvaliteetsest riisijahust valmistatud gluteenivabad nuudlid on mitmekülgne alternatiiv tavapärasele pastale. Neutraalse maitsega nuudlid sobivad ideaalselt erinevatesse roogadesse, pakkudes täiuslikku alust maitseküllastele toitudele.
Ideaalne valik klassikaliste Aasia roogade jaoks nagu Pho, Pad Thai, kevadrullid ja vürtsikad nuudlisupid. Samuti suurepärane alus salatitele, vokiroogadele või loomingulistele fusion-roogadele, imades hõlpsasti kastmete ja maitseainete maitseid.
Valmistamine on lihtne: leota soovitud kogus riisinuudleid keevasse vette 3-4 minutit, seejärel kurna ja loputa külma veega. Maitse tõstmiseks võid nuudleid enne keetmist kergelt leotada sojakastmes või puljongis.
Loo maitseküllane wokiroog, segades leotatud nuudlid köögiviljade, tofu või muude lihavabade alternatiividega. Lisage suppidele eksootiline puudutus, lisades riisinuudlid otse kuuma puljongisse koos köögiviljade ja seentega. Või mähkige suverullideks koos krõmpsuvate köögiviljade ja värskete ürtidega.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.