Clearspringi mahe sushi riis on ideaalne maitsva ja täiuslikult küpsetatud riisi valmistamiseks, mida saab kasutada Jaapani kuulsaimas roas, sushis. Lühiteraline Selenio riis sarnaneb väga Jaapani sushi valmistamiseks kasutatava Japonica riisiga. Orgaaniliselt kasvatatud Itaalia Piemonte piirkonnas, kus kasvatatakse ka tuntud risotoriisi.
Pärast küpsemist poleeritakse riis ideaalselt kohalikus veski linnas nimega Trino. Valge riisi saamiseks eemaldatakse kihid kestast allpool, jättes peamiselt tärkliserikka endospermi.
Valmistamine:
Loputa 1 tass (250g) sushi riisi külmas vees ja nõruta. Tõsta riis koos 1¼ tassi (310ml) külma veega kastrulisse. Lase 30 minutit liguneda. Kuumuta keemiseni, kata kaanega ja keera kuumus madalaks. Lase haududa 10–12 minutit või kuni kogu vesi on imendunud. Eemalda tulelt ja jäta kaetult 10 minutiks seisma.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.