Clearspring Nori mereköögiviljad on kasvatatud ja toodetud traditsiooniliste meetodite järgi Kyushu saarel, Jaapanis. Kuigi mõned mereköögiviljad, nagu hijiki, arame ja dulse, korjatakse jätkusuutlikult metsikult, on nori Jaapanis ja teistes Ida-Aasia riikides ulatuslikult kultiveeritud.
Nori kasvatamine on Jaapanis toimunud juba üle 300 aasta. Mere madalates lahesoppides kasutatakse bambuspostidele kinnitatud võrke, mille kõrgus on hoolikalt reguleeritud, et pakkuda taimedele parimat kasvu päikesevalguse ja veega. Külmematel kuudel nori kasvab ja hilistalvel koristatakse see, pestakse, lõigatakse, pressitakse õhukesteks lehtedeks ja kuivatatakse. Õrn röstimine muudab lehed läbikumavaks roheliseks ning krõbedaks, andes neile meeldiva pähklimaitse, mis kinnitab nende kvaliteeti. Need norilehed sobivad suurepäraselt sushi valmistamiseks.
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.