Matcha on peeneks jahvatatud erkroheline teepulber, valmistatud kõrgeima kvaliteediga Jaapani teelehtedest. Clearspringi orgaaniline premium Matcha rohelise tee pulber pärineb Uji piirkonnast Kyoto mägede kõrgustest, mis on tuntud parimate Jaapani teede poolest. Ainult jalgsi ligipääsetavas puutumatus piirkonnas kasvav matcha on looduslikult kaitstud kahjurite vastu, ilma liigsete väetiste ja pestitsiidideta. Viimastel kuudel kasvatatakse varjus, et lehed saaksid täituda klorofülliga. Parimad noored teepungad korjatakse, kuivatatakse ja jahvatatakse graniitveskis.
Valmistamine:
Klassikaline Matcha:
- Võta ¼ teelusikat (1g) Matcha pulbrit ja lisa kuuma vett, mis pole päris keema läinud, et säilitada kasulikud omadused.
- Vahusta põhjalikult bambusvispli või käeshoitava vahustajaga, et vältida tükke.
Jaapani teetseremoonia:
- Kuumuta kauss veega, tühjenda ja kuivata.
- Lisa 1½ kuhjaga bambuskulbitäit Matcha pulbrit.
- Lisa 50-60 ml kuuma vett (70-80°C). Vahusta kiiresti “W” liigutusega kuni tekib vaht.
- Lisa maitse järgi rohkem vett ja naudi siidist maitset.
Vanilli Matcha Latte:
- Sega 1g Matcha külma veega ja lisa kuum vanilli sojapiim, vahustades. Sobib ka vanilli riisi- või mandlipiim.
Matcha Smuuti: Blenderda ja naudi:
- 200 ml orgaanilist sojapiima, riisi- või mandlipiima
- 1 spl Clearspringi linnasesiirupit
- 1 tl Clearspring Matcha pulbrit
- 1 banaan (või muud värsked või külmutatud puuviljad)
- Jääkuubikud
Arvustused
Tooteülevaateid veel ei ole.